Monday, 16 April 2012

ANAKKU SAYANGKU :")

ASSALAMUALAIKUM ...
okeii ... kali nie fetty nak cerita kat hampa semua simple ja ..
tajuk "ANAKKU SAYANGKU" ... haa... nak taw dak fetty dok sembang pasai sapa nie ??

nie ha ... anak kesayangan fetty..  nama dia 
NUR IRDINA INSYIRAH PUTRI .. Orang suma pakat dok panggil dia irdina ...fetty suka panggil dia NA ja.. hahah ...
punya la baloq tataw nak habaq.. hentam panggil hat hujong ja ..

comey kan ?? haishh .. geram ... rindu sangat kat dia ...
mana tak nya .. hat nie sorang la baby yang fetty bela dari kecik sampai la.. umoq dia la nie pon da setahun lebey.. 

sebenaqnya dia ni sepupu fetty ja ... :D jangan dok pikiaq fetty da kawen la .. hahah
kalaw NA tengah tidoq,, fetty suka p kacau dia bagi dia jaga ...
boring punya pasai .. tapi kalaw dia jaga,, fetty busy,, rasa macam nak boh dia jaoh2.. buwaih nak mampoih kot .. 
NA .. NA .. apa nak jadi la ngan hang nie ...
haishhhh 

family fetty kata dia nie banyak ikut perangai fetty time kecik... buwaih .. qabat sana .. masuk bawah meja ...
habis baran2g kat rumah tu rosak sebab fetty dulu ...
dan yang paling special ... Na nie ikut perangai fetty yang tadak kat bebudak laen ...
TAHAN LASAK !!! haaa.... baru-baru nie , NA tersentuh periuk nasi yang tengah mdidh.. habis bengkak terok tangan dia .. tapi dia teriak sat ja .. bila sapu minyak kat tangan dia,, dia boley jilat ... euuu ...
ayaq lilin jatuh kat tangan dia pon tak teriak lansung ... semut api ketik pon tak teriak ... jatuh toksah kata la... cuma kalaw jatuh terlentang 2 dia teriak la.. 2pon sat ja .. tak sampai 5 minit ...

HEBAT KAN ANAKKU SAYANGKU nie ??? heheheh
tengokla sifu dia :))

ailebiyu so much sayang !! meh nak ciom siket kat perot dia ...
MUAHHH !! hihihi <3<3<3


No comments:

Post a Comment